Hlavní obsah

Liz Hurleyová není spokojená se svým tělem

Novinky, Korzo/P
LONDÝN

Čtyřicetiletá herečka a modelka Liz Hurleyová je známá díky svým neodolatelným křivkám a odvážným modelům. Ona sama se však přiznala, že se svým tělem není zdaleka spokojená. Prý jí příliš nezdravého jídla a málo cvičí.

Článek

"Už bych si neoblékla úzkou minisukni, ani maličký top a sandály. Ty časy jsou dávno pryč. Už nikdy si třeba nedám při plavbě na lodi oběd jenom v nepatrných bikinách. Už se na to necítím," svěřila se Liz.

Postava Hurleyové byla předmětem okouzlení i závisti v roce 1994. Od té doby však uplynulo hodně času.

Liz se musí na fotkách retušovat

"Jak jdou léta, jsem si svým tělem mnohem méně jistá. Vím, že to zní divně od ženy, která se nechá fotit polonahá v plavkách, ale při pózování sebedůvěru neztrácím. Už proto, že se všechny ty snímky stejně retušují."

Liz, která má tříletého syna Damiana s bývalým přítelem Stevem Bingem, přiznala, že už dva roky skoro vůbec necvičila. "Žila jsem o brambůrkách a kávě. Jsem posedlá klobáskami, mohla bych je jíst denně," popsala herečka, jak se stravuje.

Hurleyová žije v současnosti s přítelem Arunem Nayarem v panském sídle v Gloucestershire v Anglii a uvažuje o dalším potomkovi. Je rozhodnutá, že se polepší a zdokonalí svůj vzhled. "Chci být hubenější, víc sexy a duševně svěžejší," uzavřela.

Reklama

Související články

Hurleyová kvůli módě nemá čas na farmu

Herečce a modelce Elizabeth Hurleyové nynější začátek kampaně spojené s prezentací její nové kolekce plavek a plážového oblečení trochu komplikuje život....

Elizabeth Hurleyová chce svatbu na slonech

Herečka a modelka Elizabeth Hurleyová si už vytvořila představu o své nadcházející svatbě. Rozhodla se, že se podřídí tradicím svého nastávajícího, jímž...

Liz Hurleyovou zaplavila po čtyřicítce energie

Herečka Liz Hurleyová, která v červnu oslavila čtyřicáté narozeniny, odmítá, že by jí stárnutím ubývala energie a vitalita. Naopak zdůraznila, že ji zahltila...

Výběr článků

Načítám