Hlavní obsah

Lindsay Lohanová opět u soudu, je obviněna z krádeže zlatého řetízku

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Lindsay Lohanová ve středu opět stanula před soudem, tentokrát však ne kvůli svým obvyklým drogovým a alkoholovým aférám, nýbrž kvůli obvinění, že z klenotnictví Kamofie & Comp. ve Venice Beach ukradla zlatý řetízek na krk v hodnotě 45 tisíc korun.

Foto: Profimedia.cz

Lindsay Lohanová během svého zatím posledního soudu se svou právničkou.

Článek

Podle soudce Keitha Schwartze se jedná o její nejvážnější soudní proces a sám herečce doporučil, aby nepokoušela své štěstí. „Nyní jste v jiné situaci, bylo proti vám vzneseno obvinění. Všichni se musí řídit zákony. Nejste na tom jinak než kdokoli další, takže prosím, nepokoušejte své štěstí,“ řekl Lohanové Schwartz.

Herečka, která byla i v podmínce za řízení pod vlivem alkoholu, se před soudem v Los Angeles bránila, že je nevinná. Trvá na tom, že klenotnictví jí dalo svolení, aby si řetízek vzala, ale pak zřejmě jeho vedení změnilo názor, když jim z daru neplynula žádná publicita. Formou žaloby se tak prý může snažit obchod zviditelnit. Pokud by Lohanovou soudce shledal vinnou, hrozily by jí až tři roky vězení.

Foto: Profimedia.cz

Tento zlatý řetízek je předmětem soudního sporu.

Čtyřiadvacetiletá herečka má za sebou v posledních letech jeden průšvih za druhým. Již několikrát jí soud určil léčení na protialkoholních a protidrogových klinikách, ale Lindsay nařízení porušovala. Vážný byl také její incident z roku 2007, kdy řídila opilá. Již třikrát měla Lohanová nastoupit také do vězení, jenže pokaždé raději zaplatila tučnou kauci a žaláři se vyhnula.

Foto: Profimedia.cz

Soudní procesy Lindsay Lohanové jsou pokaždé plné novinářů a fotografů.

Foto: Profimedia.cz

Lindsay si ze soudů už těžkou hlavu nedělá. Na snímku se svou právničkou Shawn Chapman Holleyovou.

Tentokrát byla kauce stanovena na 40 tisíc dolarů (více než 700 tisíc korun). Soudce Lohanovou zároveň varoval, že pokud se bude opět chovat protiprávně, již jí nebude udělena možnost vyplatit se z trestu finančně.

Reklama

Výběr článků

Načítám