Hlavní obsah

Lidé si mohou vsadit, kdo bude otec dalšího dítěte Spearsové

Novinky, Famous.cz
LOS ANGELES

Zpěvačka Britney Spearsová má zatím dva potomky, dalšího zatím nečeká, už nyní si ale lze vsadit na to, kdo bude jeho otcem. Kanceláře totiž věří, že v léčebně, kde se nyní zbavuje závislosti na omamných látkách, určitě otěhotní. V léčebně už měla románek se dvěma klienty.

Článek

Spearsová je matkou sedmiměsíčního Jaydena Jamese a devatenáctiměsíčního Seana Prestona, jejichž otcem je její bývalý manžel a hudebník Kevin Federline.

Na internetové adrese Bodog.com si lze vsadit na to, kdo hvězdu pop music oplodní potřetí. Zatím dává veřejnost nejvíce šancí Jasonu Filyawovi, jenž se léčil z alkoholové závislosti spolu se Spearsovou. Rocker pak po propuštění před novináři roztruboval, že Britney miluje. Jeho kurz je zatím nastaven na 2:1 a je vyšší než na manžela Kevina Federlina.

Vydělali by ovšem ti, kteří si vsadí na George Bushe. Pokud by s ním Spearsová počala, prezident by sázkařům přinesl třicetinásobek vložené částky.

Na webu BetUS.com lze zbohatnout ještě výrazněji. Jenže to by se Britney musela vyspat a počít s Michaelem Jacksonem, na něho je totiž vypsán kurz 150:1.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám