Hlavní obsah

Leoně Machálkové chybí spánek

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvačka Leona Machálková se již naučila skloubit shon v práci se soukromým životem. Starosti v showbyznysu a péče o syna Artura, který je ještě v kočárku, jí dávají pořádně zabrat. Na nápor si však již zvykla a daří se jí zvládat obojí.

Foto: archiv Oľga Szabová

Zpěvačka Oľga Szabová se svým manželem Jurajem Velčovským.

Článek

"Není to jednoduché, skončí mi práce a nastupuje domácnost. Ale už jsem to, jak se říká, dostala do ruky. Z Artura mám radost a můj partner Bořek Šípek také," prohlásila zpěvačka.

Přestože prožívá šťastné období, pociťuje, že by potřebovala více spánku. "Málo se vyspím a vždycky odpoledne na mne přijde krize. Nejraději bych si v tu chvíli alespoň na chvíli klimbla, ale to nejde. Spánek bych si potřebovala naplánovat, bohužel to není možné," posteskla si Machálková.  

Linii zdědila po otci

Poté, co si nechala upravit nos a navíc ji kadeřnice nově sestříhala vlasy, vypadá přímo skvěle. "Za štíhlou linii vděčím tatínkovi, ten byl pořád jako mladík a celý život štíhlý," podotkla zpěvačka.

Leona Machálková se nyní připravuje na sérii koncertů s Ústředním symfonickým orchestrem české armády. Zároveň se těší, až přijdou oslavy jara.  

"Netrpělivě už čekám na velikonoční svátky. Budeme s Bořkem na chalupě v Čechách. Budou to takové vesnické Velikonoce se vším všudy. A možná, že se i trochu prospím," usmála se Leona.

Reklama

Související témata:

Související články

Celebrity na cestách zažívají překvapení

Série pořadů televize Prima Hvězdy na cestách, jehož první díl se bude vysílat zítra večer, se bude zajímat o to, jak české celebrity nejraději tráví...

Výběr článků

Načítám