Hlavní obsah

Leona Machálková: O dalším dítěti už neuvažuji

– Praha

Zpěvačka Leona Machálková (42) si vždy přála, aby její syn Artur nevyrůstal jako jedináček. Se svým partnerem, architektem Bořkem Šípkem, často říkali, že by byli moc rádi, kdyby se jejich rodina rozrostla ještě o dalšího člena. Teď se situace změnila.

Článek

"Toužila jsem ještě po holčičce, ale teď už to nechávám osudu. O dalším dítěti jsme přestali uvažovat. Uvidíme, jak to dopadne, ale třeba se to přece jen ještě povede," svěřila se Machálková.

Práce má teď Machálková nad hlavu. S Danielem Hůlkou pilují taneční figury i několik hodin denně. Příprava obnoveného představení Šachmat a Nikita, ve kterém oba hrají hlavní role, se neúprosně blíží. Oba kromě zpěvu i tančí spolu s nově obnovenou skupinou UNO, a to jim dává pořádně zabrat.

Machálkové také ještě v červnu vychází nová deska Největší hity, ve které - jak už název napovídá - se objeví její nejposlouchanější písničky. Slavnostní křest cédéčka bude ale až na podzim.

Chystá se do Itálie

Leona má za sebou velmi náročnou divadelní sezónu, a tak přiznává, že se už moc těší na divadelní prázdniny.

"Okamžitě vyrazíme do Itálie. Moje sestra se tam provdala. Má skvělého manžela s velkou klasickou italskou rodinu. Právě se jim narodila holčička Klára, kterou jsem ještě ani neviděla, chystá se její křest v kostele. Moc se na to těším," nemůže se dočkat Machálková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám