Hlavní obsah

Lenertová zpívá, ale stýská se jí po televizi

– PRAHA

Bývalá moderátorka Televizních novin na Nově Nicol Lenertová se naplno vrhla do zpívání. V úterý jí vyšel první duet, který nazpívala se zpěvákem Robertem N. Právě s ním se v nejbližší době chystá bývalá televizní hvězda nazpívat další dva duety.

Článek

Jejich společná písnička My to zvládnem vyšla na novém albu Roberta N. Ty jsi nejlepší, které představili v kavárně Divadla Radka Brzobohatého při společné snídani.

Na obrazovce jako host

Nicol, kterou Robert obsluhoval, prozradila, že již má několik plánů do budoucna. "V hlavě mám pár televizních nápadů," upřesnila bývalá moderátorka, které televize trochu chybí.

Zatím se na obrazovce ukázala jako host v pořadu Prima jízda na Primě. Zároveň však dodala, že je příliš brzy zveřejňovat podrobnosti vztahující se k její další kariéře.

Příští týden by se měla Lenertová pustit do práce na písni, kterou pro ni složil Martin Hájek. "Napsala jsem si text s pracovním názvem Miláčku můj a jsem zvědavá, jak to bude znít, až text nazpívám," poznamenala Nicol.

Reklama

Související články

Našla Lenertová novou lásku?

Vztah bývalé moderátorky TV Nova Nicol Lenertové s nejlépe placeným hokejistou planety Jaromírem Jágrem je již více než tři roky minulostí. Nicol byla v centru...

Lenertová nastupuje do Rádia Hey

Bývalá moderátorka Televizních novin Novy Nicol Lenertová se vrací do médií. Začne uvádět na Rádiu Hey svůj pořad, který bude pravděpodobně zaměřen na klípky...

Nicol Lenertová: Nikdy svých rozhodnutí nelituju

Přestože tvrdí, že si venku nabrousila lokty, působí po svém návratu z Ameriky bývalá novácká moderátorka Nicol Lenertová (28) stále jako naivní panenka, která...

Výběr článků

Načítám