Hlavní obsah

Kylie vymění šortky za kostým

NEW YORK

Australská zpěvačka Kylie Minogueová, která své vnady ukazuje při každé příležitosti, jde pravděpodobně do sebe. Uvažuje o změně svého sexy vzhledu, kteří mnozí považují za přehnaný. V budoucnu se bude prý méně odhalovat, aby její talent vynikl nad ladnými křivkami zpěvaččina těla.

Článek

Příznivci svůdných Kyliiných partií mají smůlu. Zpěvačka totiž dospěla k názoru, že už je na čase, aby přiléhavé šortky a krátké sukně vyměnila za jiné oblečení. Souboj zpěvaček o nejodhalenější tělo tak prý přenechá raději mladším pěveckým kolegyním: "Jestli chtějí, ať se třeba úplně svléknou," uvedla v deníku The Sun na adresu Britney Spearsové a Christiny Aguilerové.

Rozverná Kylie dospěla

Za jakési zmoudření dosavadního sex symbolu lze považovat rovněž Kyliino přehodnocení vztahu ke své o tři roky mladší sestře Dannii, která se už několik let snaží prorazit v showbyznysu.

Populárnější Kylie totiž pro německý časopis Brigitte uvedla, že je konec jejich letitým hádkám. Vzájemné sváry prý měly kořeny v dětství obou sester, kdy společně sdílely stejný pokoj: "Hádaly jsme se v něm o každičký centimetr. Došlo to až tak daleko, že naši rodiče museli rozdělit pokoj na dvě poloviny. Doprostřed postavili velkou skříň. Nedošlo jim ale, že se dá otevírat jen z jedné strany, takže naše hádky pokračovaly," zavzpomínala na léta soupeření Kylie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám