Hlavní obsah

Kylie Minogue svěří své zdraví celostní medicíně

Novinky, tim
LONDÝN

Australská zpěvačka Kylie Minogue se z onemocnění rakovinou prsu bude zotavovat u nového léčitele, který používá holistickou, neboli celostní medicínu. Navštěvovat ho bude v jeho londýnské ordinaci, napsal v pátek internetový server Contact Music.

Článek

Sedmatřicetiletá Kylie Minogue po operaci hodně zhubla, ještě nedávno vážila pouhých osmatřicet kilogramů. [celá zpráva] Její blízcí se domnívali, že se tak stalo kvůli nevhodnému přístupu lidového léčitele, k němuž chodila zpěvačka v Paříži.

Kylie dala na jejich rady a své zdraví nyní hodlá svěřit do rukou doktora Nishi Joshia. Ten se může pochlubit velmi slavnou kleintelou, mezi jeho pacienty v minulosti patřila například americká herečka Gwyneth Paltrowová či britská modelka Kate Mossová. 

Holistická léčba, které se Minogue začne podrobovat, zahrnuje zejména akupunkturu. Rovněž se často užívá postup, při němž lékař přikládá nahřátý šálek na tělo, aby z něj vytáhnul toxické látky. "Kylie věří, že jí doktor Joshia má hodně co nabídnout v jejím boji s rakovinou," uvedl zdroj z blízkého zpěvaččina okolí.

"V současnosti se cítí velmi slabě a zranitelně. Ale jakmile na tom bude lépe, pojede do Londýna a doktora Joshiu navštíví," upřesnil totožný zdroj. Samotný doktor Joshi přitom odmítl výslovně potvrdit, zda se Kylie skutečně jeho pacientkou stane.

Připustil pouze, že k němu chodí hodně pacientů, kteří se po operaci podrobili chemoterapii, jak tomu bylo i ve zpěvaččině případě. "Pracuji s několika lidmi, kteří onemocněli rakovinou. Zaměřuji se na zdolání následků jak rakoviny, tak chemoterapie," podotkl lékař.

Kylie Minogue oznámila letos v květnu, že u ní lékaři diagnostikovali rakovinu prsu. [celá zpráva] Krátce nato podstoupila operaci. [celá zpráva] Při následných prohlídkách u ní lékaři našli metastázy. [celá zpráva] Začala se zotavovat ve Francii, kde žije její přítel, herec Olivier Martinez. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Kylie Minogue zvládá léčbu skvěle

Australská zpěvačka Kylie Minogue prý náročnou léčbu zvládá naprosto skvěle, dokonce ani nepodléhá zbytečnému stresu. V úterý to prozradila její sestra Dannii,...

Výběr článků

Načítám