Hlavní obsah

Kylie Minogue rozpálila bankéře

MADRID

Australská popová hvězda Kylie Minogue si asi za 40 minut vydělala hezkou sumičku 1,8 miliónu dolarů, když zazpívala na soukromém večírku zaměstnanců německé banky v prázdninovém letovisku poblíž Barcelony.

Foto: Jana Horáková

Michal Horák a Tomáš Knápek na Panamericano OPEN 2016

Článek

Exkluzivně pro bankéře Deutsche Bank si šestatřicetiletá hvězda připravila několik svých hitů. Kylie si oblékla legendární krátké sukničky a šaty, co více ukazují, než skrývají, třikrát se převlékala a podle svědků dostala bankovní úředníky rychle do varu.

Zpěvačka prý byla nejprve dost šokována, když ji zástupci Deutsche Bank oslovili a požádali o koncert, ale podle zdrojů z jejího okolí by musela být naprosto šílená, kdyby takovou finanční nabídku odmítla.

Posluchači na večírku byli prý také v šoku, protože do poslední chvíle nevěděli, kdo bude jejich tajemným hostem. Nemohli uvěřit svým očím, že je to skutečně Kylie, ale plnými doušky si užívali každou minutu vystoupení. Bylo na nich vidět, že by si moc přáli, aby s nimi zůstala déle než jen 40 minut.

Reklama

Související témata:

Související články

Kylie Minogue dostala od přítele jachtu

Šestatřicetileté australské zpěvačky Kylie Minogue si její přítel, francouzský herec Olivier Martinez, velmi váží. Na důkaz lásky jí daroval jachtu, kterou...

Výběr článků

Načítám