Hlavní obsah

Kylie Minogue píše knihu o boji s rakovinou

LONDÝN

Australská zpěvačka Kylie Minogue (37) údajně v současnosti sepisuje do knižní podoby své trápení, jímž prošla, když letos onemocněla rakovinou prsu. Informoval o tom v pondělí britský internetový server Female First.

Článek

Kylie Minogue už pro svou knihu vymyslela i její název - Diary of Hope. V publikaci popíše, jak s nemocí bojovala. Nechce však jen suše popisovat, jak se s chorobou poprala, ale také by zpěvačka ráda, aby čtenářky prostřednictvím knihy uvěřily, že mohou nemoc překonat.

Kylie bude knihu psát podle svých zápisků z deníku, který si vede od letošního května, kdy u ní lékaři rakovinu diagnostikovali.

"Kylie si uvědomuje, že má na své okolí velký vliv, který je vcelku pozitivní. Chce tohoto vlivu v dobrém využít," sdělil zdroj z blízkého zpěvaččina okolí.

"Věří, že když se o svou zkušenost podělí, bude moci podpořit ženy, které prožívají obdobnou situaci," doplnil totožný zdroj. "Chce předat poselství, že rakovina může postihnout každého, nezáleží na bohatství či slávě," uzavřel.

Reklama

Související témata:

Související články

Za Kylie Minogue přiletěla do Paříže matka

Australská zpěvačka Kylie Minogue, která se stále zotavuje v Paříži, má další podporu. Její matka za ní do francouzské metropole přiletěla, aby jí mohla...

Lékaři pustí Kylie Minogue na Vánoce domů

Australská zpěvačka Kylie Minogue dostala novou šanci, že by mohla strávit letošní vánoční svátky doma se svou rodinou v Austrálii. Radostnou novinu...

Výběr článků

Načítám