Hlavní obsah

Kylie Minogue není schopna se sama najíst

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Dost již bylo napsáno o hvězdných manýrech, přesto si hollywoodské star neustále vymýšlejí další perličky, aby bylo čemu se podivovat. Rozpustilá Kylie Minogue si najala zaměstnance, jejichž úkolem je připomínat, že se má zpěvačka najíst.

Foto: Jindřich Štreit

Ze zákulisí inscenace Oberon, která měla premiéru v roce 1993, jak ji zachytil ostravský fotograf Jintřich Štreit.

Článek

Minogue dává najevo svou nesamostatnost a tvrdí, že by si sama ani neuvědomila, že je čas usednout ke stolu a trochu naplnit svůj žaludek. Proto zaměstnala několik osob, které se s radostí starají o základní potřebu pěvecké sexbomby.

Nemůže jíst kvůli stresu

Kylie, jejíž ladné křivky obdivuje nejedna dívka a žena, hájí své rozhodnutí tím, že se údajně zapomíná stravovat zejména v obdobích náročných na stres.

. : Zpěvačka Kylie Minogue často zažívá vypjaté situace, při kterých zapomíná jíst.

"Bez těchto lidí bych zkrátka měla vážné problémy do sebe vpravit pár kalorií, které potřebuji, když jsem na koncertním turné," svěřila se deníku The Sun zpěvačka, která je lahůdkou pro mnohé mužské oko. 

Reklama

Související témata:

Související články

Fanoušci radí Kylie: schovej zadeček

Australská zpěvačka Kylie Minogue se na stránkách časopisů objevuje častěji díky svému pozadí než kvůli svému hlasu. Její příznivci z Kyliefansunited píší...

Kylie Minogue zřejmě vybírá svatební róbu

Kylie Minogue opět podpořila zvěsti, že se hodlá vdát za svého přítele Oliviera Martineze - v jeho rodné Paříži byla totiž zpozorována, jak vybírá svatební...

Výběr článků

Načítám