Hlavní obsah

Kylie Minogue má rakovinu prsu

MELBOURNE

Lékaři u australské zpěvačky Kylie Minogue objevili rakovinu prsu, která je podle nich v počáteční fázi. Kvůli dalším vyšetřením musela odložit své koncertní turné po rodné zemi. Informoval o tom v úterý internetový server Sydney Morning Herald.

Článek

"Kylie byla diagnostikována s raným stádiem rakoviny prsu ještě před šňůrou Showgirl Tour, když byla doma v Melbourne se svou rodinou," uvedl zpěvaččin manažer v tiskovém prohlášení. "Okamžitě se podrobí léčení, proto se australské turné nebude konat podle plánu," doplnil.

Michael Gudinski, zpěvaččin produkční, uvedl, že žije v naději a modlí se. Lékaři podle něj na nemoc přišli brzy, "takže vše bude v pořádku". "Myšlenkami budeme s Kylie po celou dobu," řekl.

"Vím jednu věc - Kylie je velmi bojovná. Uvažujeme hodně pozitivně a nemůžeme se dočkat dne, kdy se zase bude smát a vrátí se do akce."

Kylie Minogue se omluvila za to, že své fanoušky zklamala. "Těším se, až Showgirl Tour australskému publiku přivedu," řekla šestatřicetiletá zpěvačka a dodala, že doufá, že se ke svým příznivcům co nejdříve bude moci vrátit.

Koncertní představení Minogue byla naplánovaná v Sydney, Melbourne, Brisbane, Adelaide a Perthu. Koncertovat měla po celý následující měsíc. Fanoušci byli upozorněni, že si mají vstupenky ponechat až do té doby, než bude oznámeno nové datum jejího vystoupení.

Reklama

Související témata:

Související články

Kylie Minogue má mladší konkurenci

Australská zpěvačka Kylie Minogue má důvod k žárlivosti. Její přítel, francouzský herec Olivier Martinez, byl totiž přistižen, jak se vášnivé líbá s jinou...

Kylie a Danii Minogue koupily kus ostrova

Australské popové zpěvačky, sestry Kylie a Dannii Minogue, si koupily za 311 000 dolarů (asi 7 miliónů korun) kus půdy na ostrově nedaleko jejich rodiště...

Výběr článků

Načítám