Hlavní obsah

Kylie Minogue: boj s rakovinou bude dlouhý

SYDNEY

Australská zpěvačka Kylie Minogue poděkovala fanouškům za podporu, kteoru jí vyjádřili v době její nedávné operace kvůli rakovině prsu. Zároveň podotkla, že její boj se zákeřnou nemocí bude ještě dlouhý.

Článek

Kylie Minogue je příznivcům velmi vděčná. "Buďte si jisti, že mě léčí dobře. Ale musím urazit ještě dlouhou cestu." Uvažuje, že by se vrátila do Londýna, kde by se chtěla další léčbě podrobit.

Ve svém prohlášení rovněž upozornila, že ne všechny informace kolující ve světových médiích jsou pravdivé. Fanoušky vyzvala, aby nevěřili spekulacím.

"Bohužel se zdá, že pravda nevítězí," uvedla na adresu zpráv o tom, že si nechala nemocniční pokoj natřít narůžovo. [celá zpráva] Rovněž zpochybnila informace o tom, že by jí na kliniku přijeli hlídat osobní strážci až z Velké Británie, nebo že ji lékaři zvýhodnili před ostatními pacienty. [celá zpráva] Podobné historky Minogue označila za "trapné".

Kylie Minogue je ráda, že její případ vyburcoval mnohé ženy k mamografickému vyšetření i přesto, že jim je teprve kolem třiceti let.

Šestatřicetiletá zpěvačka oznámila v květnu, že má rakovinu prsu. [celá zpráva] Záhy byla v Melbourne operována, lékaři zákrok vyhodnotili jako úspěšný. [celá zpráva] Později však přišli nato, že se u ní vytvořily metastázy. [celá zpráva] Kylie se z nemoci bude dostávat "krok po kroku".

Reklama

Související témata:

Související články

Kylie Minogue má rakovinu prsu

Lékaři u australské zpěvačky Kylie Minogue objevili rakovinu prsu, která je podle nich v počáteční fázi. Kvůli dalším vyšetřením musela odložit své koncertní...

Operace Kylie Minogue byla úspěšná

Zákrok, který podstoupila zpěvačka Kylie Minogue, byl úspěšný. V sobotu to oznámila lékařka, která operaci na předměstí Melbourne provedla. Ačkoliv se ohledně...

Výběr článků

Načítám