Hlavní obsah

Kylie Minogue - bohyně homosexuálů

Novinky, Korzo
LOS ANGELES

Ačkoli nenechává popová hvězda s nejkrásnějším pozadím Kylie Minogue žádného muže chladným, přesto je bohyní zvláště ve světě gayů. Svůj status ikony homosexuálů potvrdila nedávno tím, že se objevila v kultovní televizní show Queer Eye For The Straight Guy (Heterosexuál očima gaye).

Foto: Jiří Rozsypal

Jeden ze stánků farmářských trhů v Bohumíně.

Článek

Kylie se pro show hodí právě pro svůj vytříbený vkus a známou posedlost značkou Dolce a Gabbana. Popová zpěvačka je stejně dobrou módní poradkyní jako jejich návrháři - homosexuálové.

Gayové ji přemlouvali

"Kylie je největší soudobá módní ikona gayů. Často dokonce navštěvuje jejich kluby, mezi její nejoblíbenější patří londýnský klub G-A-Y. Je rovněž velkou fanynkou pořadu Queer Eye," svěřil se pořadatel reality show.

"Lifestyleoví poradci této show vystupující pod názvem Fab Five (Fantastická pětka) proto velmi horlivě slavnou zpěvačku přemlouvali, aby se v pořadu objevila. Byli nesmírně potěšeni, když Kylie konečně souhlasila a do show přišla se svými radami," dodal pořadatel.

Ve velmi oblíbeném pořadu, který ze Spojených států míří do Velké Británie, si pět módou posedlých gayů bere na paškál nic netušícího heterosexuála, jehož zasvěcují do světa módních bohů a tříbí jeho vkus. Pomáhají tak odívat heterosexuální muže, pro něž bývá svět módy často velkou neznámou.

Reklama

Související témata:

Související články

Kylie vymění šortky za kostým

Australská zpěvačka Kylie Minogueová, která své vnady ukazuje při každé příležitosti, jde pravděpodobně do sebe. Uvažuje o změně svého sexy vzhledu, kteří...

Kylie Minogue není schopna se sama najíst

Dost již bylo napsáno o hvězdných manýrech, přesto si hollywoodské star neustále vymýšlejí další perličky, aby bylo čemu se podivovat. Rozpustilá Kylie Minogue...

Výběr článků

Načítám