Hlavní obsah

Kvůli psímu chrápání se vystěhoval z bytu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BUKUREŠŤ

Attila Varga se odstěhoval ze svého vlastního bytu v obytném bloku v centru rumunského městečka Kluž. Přestože se sám choval takřka ukázkově, jeho pes údajně rušil svým chrápáním sousedy.

Foto: Radka Jansová

Plakát na akci

Článek

Soud nejprve nařídil, aby se Varga rušného čtyřnohého miláčka zbavil.

Mastif jménem Sumo totiž chrápal tak silně, že se podle sousedů až otřásaly zdi a bezpečnostní alarm se tak mnohokrát uprostřed noci spustil.

Psa se nevzdal

Varga se však se šedesátikilovým chlupáčem nehodlal rozloučit. Raději se proto odstěhoval, než aby tropil v domě další potíže.

"Sumo ke mně patří," řekl odevzdaně. "Vyhrál už několik soutěží a spí se mnou v posteli. Na jeho chrápání jsem si zvyknul, takže už mě ani nebudí," dodal.

Zatím se neví, kde bude prozatím bydlet. Proti vystěhování se chce odvolat.

Reklama

Související témata:

Související články

OBRAZEM: Obarvení pudlové v salónku krásy

V čínském salónku krásy pro domácí mazlíčky ve městě Chongqing na jihozápadě země je pudlům věnována patřičná pozornost. Procedura, která zahrnuje sestřih...

OBRAZEM: Nejdelší psí uši na světě

Pes rasy baset, který žije ve městě Fulda ve střední části Německa, se dostal do Guinnessovy knihy rekordů. Zápis si vysloužil díky svým uším, které dosahují...

Výběr článků

Načítám