Hlavní obsah

Krávy dostaly chuť na ovoce, ze supermarketu udělaly chlév

Novinky, nčs

Čtyři divoké krávy se v hongkongském městě Mui Wo rozhodly občerstvit ovocem a zeleninou v tamním supermarketu. V obchodě strávily dvě hodiny a zanechaly za sebou pořádnou spoušť. Podle místních obyvatel se podobná událost ve městě stala poprvé, píše server MSN.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Malé vesnické městečko je domovem zhruba 30 divokých krav a 40 buvolů. Čtyři krávy začátkem měsíce navštívily menší supermarket, kde je k dispozici čerstvé ovoce a zelenina.

Tři ze zvířat zachytili návštěvníci na videu ještě zhruba dvě hodiny po jejich příchodu. Krávy za sebou nechaly kromě materiální škody také zničené regály a nepořádek, který museli zaměstnanci obchodu uklízet.

Podle místních obyvatel se navzdory výskytu divokých zvířat podobná událost ještě nikdy nestala. Nyní však vznikly obavy, že incidentů přibude, protože krávám evidentně potrava zachutnala.

Krávy nejsou jediná zvířata, se kterými jsou v Hongkongu občas problémy. Známy jsou zejména případy opic, které s drzostí mnohdy proniknou až do budov, kde páchají škody.

Reklama

Výběr článků

Načítám