Hlavní obsah

Kravitz využíval Kidmanovou

NEW YORK

Rocker Lenny Kravitz a herečka Nicole Kidmanová pravděpodobně nevstoupí do manželského svazku. Nikdy spolu totiž nechodili. Vyzradil to Kravitz, když se před svými kamarády podřekl a prohlásil, že ve skutečnosti Kidmanovou vůbec nemiluje.

Článek

Údajného vztahu, který všichni považovali za takřka zpečetěný, Kravitz pouze zneužíval ve vlastní prospěch. Díky tomu, že byl spojován s oblíbenou herečkou, se mu měla zvýšit prodejnost jeho nahrávek. Zároveň mu společnost s pohlednou herečkou zajistila vylepšení image a vyšvihla ho ještě výše v žebříčku popularity.

Sen o svatbě se rozplynul

Šokující zpráva, která patrně přiměje Amora, aby urychleně zastrčil šípy zpět do toulce, zazněla jen několik dní poté, co Nicolin exmanžel a její hollywoodský kolega Tom Cruise potvrdil vztah Kidmanové s Kravitzem. 

.: Herečka Nicole Kidmanová svatební zvony opět neuslyší.

V průběhu listopadu se dokonce spekulovalo o zásnubách a svatbě hollywoodského páru. Podle různých zdrojů šestatřicetiletá Kidmanová a o tři roky starší Kravitz měli vstoupit v "opravdu velkém stylu" do stavu manželského asi tak do půl roku.

Reklama

Související články

Tom Cruise: Nicole chodí s Kravitzem

Zvěsti o vztahu herečky Nicole Kidmanové s rockovou hvězdou Lenny Kravitzem, který dosud ani jeden z nich oficiálně nepotvrdil, nečekaně rozetnul Nicolin...

Výběr článků

Načítám