Hlavní obsah

Krásky z České Miss si budou užívat v Brazílii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Dvanáct finalistek soutěže Česká Miss, jejíž druhý ročník pořádá Michaela Maláčová, počátkem ledna odletí do exotického brazilského města Fortaleza, kde je čeká soustředění před finále. Pak už jim zbude jen měsíc do vyhlášení královny krásy, kterou bude 17. února vysílat v přímém přenosu televize Nova.

Článek

Spolu s dívkami odletí do Brazílie také vybraní vizážisté, kadeřníci a režisér. České krásky budou fotografovány pro katalog Česká Miss 2006. Natáčet se budou také jejich vizitky, které uvede Nova během finálového večera.

Ve volném čase budou dívky navštěvovat kurzy bojového tanečního umění. Věnovat se budou moci také vodním sportům či sáňkování na dunách. Finalistky prozradily, že se těší hlavně na horké brazilské večery, kulinářské speciality, na výuku tance i na návštěvu tamní populární diskotéky La Pirata.

Tropické finále

Organizátoři únorové finálové show, při níž budou diváci opět hlasovat o vítězce prostřednictvím textových zpráv, chystají mnohá překvapení. Galavečer se odehraje v tropickém stylu, dívky tedy budou sbírat ve Fortaleze inspirace. 

Tři neúspěšnější dívky získají tak jako jejich předchůdkyně byt, auto, oblečení, šperky, jazykové i sportovní školení a kromě Miss Universe se zúčastní i další prestižních soutěží Model of the World a Miss Earth. Na Českou Miss 2006 čeká roční garantovaný kontrakt na milión korun. Navíc ten, kdo ji do soutěže doporučí, získá 100 000 korun a bude ji moci doprovázet na Miss Universe.

Reklama

Související témata:

Související články

Česká Miss směřuje k semifinále

Soutěž krásy, kterou již druhým rokem pořádá Michaela Maláčová, spěje do semifinále. Letos se do soutěže přihlásilo asi dva tisíce uchazeček o titul. Podle...

Výběr článků

Načítám