Hlavní obsah

Královnou aerobiku pro rok 2007 je Monika Horáková

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Dvanáctou Miss aerobik se stala v sobotu večer v pražském Top Hotelu Chodov třiadvacetiletá Monika Horáková z Pardubic, která už zkoušela své štěstí i v soutěži Miss ČR 2004, kde její cesta skončila až ve finále. Za jednu z favoritek byla považována již od soustředění v tureckém Side, kde bylo patrné, že bude aspirantkou na jednu z nejvyšších příček.

Článek

Na druhém místě se umístila osmnáctiletá Martina Želiborová z Boršova nad Vltavou a na třetí příčce skončila pětadvacetiletá Zuzana Balcárková z Karviné.

"Některé dívky mi to naznačovaly, ale moc jsem tomu nevěřila. Tato soutěž není jen o vzhledu, ale i o sportu. A jelikož nejsem profesionální cvičitelka, tak jsem v to příliš nevěřila. Poté, co jsem vyhrála dvě ze čtyř disciplín, tak jsem začala věřit, že by to mohlo stačit aspoň tak na to třetí místo," řekla Novinkám čerstvá Miss aerobik.

"Ve chvíli, kdy vyhlásili mé jméno, tak jsem měla obrovskou radost. Měla jsem v sále všechny, rodinu i přítele. A plány do nejbližšího budoucna? Udělat si licenci - což můžu i díky jedné z cen, které jsem získala, dále budeme nacvičovat na Miss aerobik tour, která začne někdy v únoru a také mě čeká příjemná povinnost, převzetí automobilu," dodala pro Novinky Monika Horáková.

Deset pohledných dívek, deset charismatických mužů

Prvním bodem programu bylo taneční vystoupení, ve kterém si publikum získala tancem capoeira Petra Pístecká z Nového Jičína. Následovaly rozhovory mezi finalistkami a známými osobnostmi, které si k sobě vylosovaly. Budoucí vítězka Monika Horáková měla za partnera Jana Rosáka a jejich rozhovor byl porotou ohodnocen jako nejpovedenější.

Mezi dalšími celebritami nechyběli například Aleš Valenta, Jan Tuna, Tomáš Dvořák, Jan Čenský nebo Pavel Zuna.

Řádění na rotopedech

Dívky si během finálového večera i zasportovaly, třetí disciplínou totiž byla jízda na rotopedech. Největší vzdálenost urazila během časového limitu v ďábelském tempu dívka s číslem 8 Johana Irová.

Zleva I. vicemiss Martina Želiborová, Miss Monika Horáková a II. vicemiss Zuzana Balcárková. Foto: PRÁVO/Petr Hloušek

Královskou disciplínu, přehlídku v plavkách, ovládla stejně jako rozhovory se známými muži dívka s číslem 5 Monika Horáková, která tak jako jediná vyhrála za večer více než jednu disciplínu. Vedlejší cenu, Miss aerobik media, pak vyhrála dívka s číslem 10 Aneta Kuklínková.

Celý večer vyšperkovali svými pěveckými vystoupeními například Lucie Bílá nebo Petr Bende, který s finalistkami v tureckém Side natočil svůj nový videoklip.

Vítězka má míry 96-62-90

Zajímají vás míry třech nejúspěšnějších finalistek soutěže Miss aerobik 2007? Tak tedy vítězka Monika Horáková se pyšní výjimečnými mírami 96-62-90, druhá Martina Želiborová disponuje mírami 88-62-92 a třetí Zuzana Balcárková má ve svém spise čísla 88-61-88.

Záznam finále Miss aerobik bude vysílat v hlavním vysílacím čase TV Prima v pátek 5. října.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám