Hlavní obsah

Krainová hazarduje se zdravím: hrozí jí ochrnutí

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Topmodelka Simona Krainová (36) riskuje své zdraví a také kariéru topmodelky. I když ji lékaři varují, že by měla s tancem okamžitě skončit, Simona bojuje ve slovenské Let´s Dance jako lvice. Hrozí jí, že už se nikdy nepostaví na molo a nejhorší předpovědi mluví o trvalých následcích. Krainová by mohla skončit i na invalidním vozíku.

Článek

"Bolí to jako čert. Já jsem ale bojovnice, nevzdávám se," řekla Novinkám Simona Krainová. Topmodelka si nadměrnou zátěží při tanci přivodila zápal šlah.

Tančí jen díky doktorům, kteří jí před tancem píchají injekce proti bolesti. Lékaři ale Simonu neustále upozorňují, že by měla svoje působení v Let´s Dance ukončit. Je to příliš nebezpečné.

Hrozí jí nejen konec kariéry modelky, ale v nejhorší představě i invalidní vozík. Simona se pohybuje pomocí berlí, které odhazuje jedině při tanci. "Mám speciální dlahu, která mi nohu drží v klidu a chodím o berlích. Je to kvůli tomu, aby si mimo taneční tréninky noha co nejvíce odpočinula," vysvětluje.

"Je pravda, že mi lékař řekl, že bych ve stáří opravdu mohla skončit na vozíku. A také je pravda, že mě varoval, že bych brzy mohla zapomenout na podpatky, což je pro modelku likvidační," prozradila Simona.

Modelku tanec nadchl. Když už mu věnovala tři měsíce života, nechce se ho vzdát. Stále se snaží bojovat a věří, že to zvládne.

"Je pro mě těžké se rozhodnout, zda v soutěži skončit. Já Let´s Dance žiju a snažím se udělat vše proto, abychom to s mým tanečním partnerem Erikem dotáhli co nejdál. Už kvůli němu. Je skvělej a dává tanci celé své srdce," dodala Krainová.

Reklama

Související témata:

Související články

Krainová má kšeft po Bartošové

Topmodelka Simona Krainová (36) získala práci po Ivetě Bartošové. Od března bude tančit ve slovenské show Let´s Dance, obdobě české taneční horečky Star Dance....

Výběr článků

Načítám