Hlavní obsah

Kornová překvapila hvězdnými manýry, pořadatelé Muže roku jsou v šoku

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Kateřina Kornová šokovala pořadatele soutěže Muž roku. Galashow měla moderovat, ale svoji účast na poslední chvíli zrušila. Začala zasahovat do dramaturgie večera a režisér její nároky odmítl akceptovat.

Článek

"S Paní Kornovou jsme byli na všem domluveni, ale před pár dny, na poslední chvíli, svoji účast začala podmiňovat tím, že bude soutěž moderovat s paní Uršulou Klukovou, a to jsme si nepřáli. Nic proti paní Uršule, ale jako moderátorka takové akce se nám zkrátka do koncepce vůbec nehodila," řekl Novinkám pořadatel Muže roku David Novotný.

Ten jako moderátorskou dvojici původně vybral Kateřinu Kornovou a Bořka Slezáčka. "Uršula Kluková má způsob humoru, který je určitě fajn v divadle, ale nehodí se pro uvádění večera, jako je soutěž mužské krásy," upřesnil Novotný.

"Kateřina mi napsala esemesku, že se omlouvá, ale Muže roku moderovat nebude. A paní Kluková se zřejmě cítila dotčená a zrušila i svoji účast v porotě, která byla původně domluvená," dodal Novotný. Kluková neúčast odůvodnila, že se nehodí, aby hodnotila mužská těla. Možná zapomněla, že ve stejné porotě seděla několik minulých ročníků...

Kornová způsobila pořadateli nemalé problémy. Již v úterý má tiskovou konferenci, kde představí finalisty a kterou měla Kornová se Slezáčkem původně uvádět. "Po pečlivém zvážení náhrady se tým shodl na Evě Aichmajerové. "S Bořkem se znají, je to půvabná dáma a výborná moderátorka. Vážím si Evičky za to, že kývla i přesto, že věděla, že v původním obsazení nefigurovala. Když slyšela, že jde o charitativní akci, neváhala," dodal Novotný.

"Když jsem se dozvěděla, s kým budu akci moderovat, začala jsem se dívat po lodičkách s šestnácticentimetrovými podpatky, abych byla Bořkovi alespoň po ramena," prozradila Aichmajerová. Já měřím 158 centimetrů a Bořek 192 centimetrů. Možná použijeme štafle," dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám