Hlavní obsah

Kočka zachránila topící se jehně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Nepozorná a neposlušná ovečka spadla do bazénu plného vody. Začala se topit a úzkostlivě volala o pomoc. Její nářek uslyšela moudrá kočička a přivolala na pomoc záchranáře - zahradníka a zahradnici. Vypadá to jako pohádka o zvířátkách, ale příběh s dobrým koncem se opravdu stal, a to ve Velké Británii.

Foto: archiv Město Mikulov
Článek

"Když za námi přiběhla, úzkostlivě mňoukala a stále odbíhala směrem k bazénu. Díky její vytrvalosti jsme se na konec vydali před dům podívat," vyprávějí zahradníci Adrian Bunron a jeho kolegyně Karen Lewisová.

Černobílá kočka Puss Puss, která sama nemá ocas, je následně dovedla až k topící se ovečce. Její záchranu už nechala na lidech. Do náročné operace se postupně zapojila i majitelka domu Jill Royleová. "Vše dopadlo na štěstí dobře. Jehně je už zpět v ohradě na nedaleké louce," uvedla. "Puss Puss je nyní naše malá hvězda," dodal Lewis pro lokální deník Echo.

Neobvyklý příběh z britské obce Icomb v oblasti Gloucestershire popsal v úterý britský internetový server Ananova.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám