Hlavní obsah

Klumová asi čeká dítě se Sealem, otec není Briatore

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Modelka Heidi Klumová pravděpodobně podvedla svého bývalého snoubence Flavia Briatoreho, s nímž se letos v polovině února rozešla. Nyní se na veřejnost dostávají dohady, zda otcem jejího dítěte je skutečně její někdejší milenec.

Foto: Martin Tůma

Plakát aktuální kampaně FOKUSU České Budějovice, o.s.

Článek

Třiatřicetiletá Klumová se údajně měla tajně stýkat se zpěvákem Sealem Henrym Samuelem, známým pod jménem Seal. Nejčastěji se prý vídali v době, kdy Heidi Flaviovi oznámila, že s ním otěhotněla.

Briatore byl omyl

Zdroje z blízkého modelčina okolí navíc tvrdí, že vztah se třiapadesátiletým Flaviem byl jeden velký omyl. Teprve poměr se Sealem je údajně ten pravý.

Po rozchodu se nechal Briatore slyšet, že bude vyžadovat testy otcovství, jinak dítě nepřijme za vlastní. Klumová na jeho požadavek reagovala velmi špatně, útěchu však našla v náručí třiadvacetiletého zpěváka Johnna Mayera.  

Flavio je záletník

Modelčin vztah se šéfem stáje Fromule 1 se začal hroutit, když se Briatore zapletl s devatenáctiletou německou studentkou Vanessou Hilgerovou, kterou již zřejmě také opustil. Ve společnosti je totiž vídán s topmodelkou a se svou bývalou milenkou Naomi Campbellovou.

Reklama

Související témata:

Související články

Top modelka Heidi Klumová otěhotněla

Německá supermodelka Heidi Klumová na čas vystřídá roli manekýnky za mateřství. Na jaře příštího roku totiž se svým partnerem Flaviem Briatorem očekává...

Výběr článků

Načítám