Hlavní obsah

Kidmanová stráví Vánoce s Cruisem

Novinky, Korzo
LONDÝN

Herečka Nicole Kidmanová hodlá strávit letošní Vánoce v kruhu své bývalé rodiny. Svátky oslaví se svými dvěma dětmi a bývalým manželem Tomem Cruisem, s nímž je již tři roky rozvedená. Neměla by chybět ani Cruisova současná přítelkyně herečka Penelope Cruzová.

Foto: Milan Haluška

Ilustrační foto

Článek

"Chci se pokusit dosáhnout toho, abychom si navzájem odpustili,  a aby naše vzájemné vztahy byly napříště přátelské," uvedla australská herečka pro britský deník The Sun.

.: Tom Cruise oslaví vánoční svátky se svou bývalou manželkou Nicole Kidmanovou.

Cruzová může svátky zhatit

Herečka zdůrazňuje, že s Tomem chce upevňovat přátelský vztah především kvůli jejich adoptivním dětem Isabelle a Connorovi. Okolí ji však od vstřícného kroku zrazuje a varuje, že podobný záměr je neproveditelný. Hispánská kráska Cruzová je totiž chorobně žárlivá a podrážděně reaguje na každou zmínku Toma Cruise o bývalé manželce. Vánoce by se tak mohly proměnit v hysterické hádky.

.: Penelope Cruzová je prý žárlivá, společné Vánoce by mohla ohrozit.

Velká rodinná oslava by se měla konat na tropickém ostrově Fidji, kde je očekáván rovněž údajný Nicolin milenec Lenny Kravitz, který však nedávno poměr s herečkou popřel. Na pohádkový ostrůvek má dorazit také Kravitzova dcerka.

.: Lenny Kravitz popírá, že by s Kidmanovou chodil.

Kidmanová i Cruise popřeli, že by se mohli opět do sebe zamilovat. Herečka navíc nedávno vyvrátila spekulace o milenci na obzoru, když prohlásila, že by si přála další dítě, avšak dosud prý nenašla toho správného otce.

Reklama

Související články

Kidmanová vysoudila statisíce

Pětimístnou částku vysoudila hollywoodská filmová hvězda Nicole Kidmanová na britském listu The Sun. Ten v březnu letošního roku zveřejnil nepravdivé tvrzení,...

Tom Cruise: Nicole chodí s Kravitzem

Zvěsti o vztahu herečky Nicole Kidmanové s rockovou hvězdou Lenny Kravitzem, který dosud ani jeden z nich oficiálně nepotvrdil, nečekaně rozetnul Nicolin...

Kravitz využíval Kidmanovou

Rocker Lenny Kravitz a herečka Nicole Kidmanová pravděpodobně nevstoupí do manželského svazku. Nikdy spolu totiž nechodili. Vyzradil to Kravitz, když se před...

Výběr článků

Načítám