Hlavní obsah

Kelly Osbourneová nehodlá držet diety

LONDÝN

Za nejhorší, s čím se musí jako známá osobnost potýkat, považuje Kelly Osbourneová neustálé přetřásání své figury. Dcera britského rockera Ozzyho Osbournea, která se také vydala na rockovou dráhu, se prý ale kvůli výstavní postavě nehodlá trápit nějakou hloupou dietou.

Článek

Podle Kelly, jejíž druhé album s názvem Sleeping In The Nothing vychází tento týden, jsou její slavné přítelkyně příliš hubené. "Jasně, že na fotkách vypadají skvěle. Ale když je vidíte na vlastní oči, jsou vychrtlé a vypadají ohavně," rázně prohlásila oblá Kelly.

Smrt na jazyku

Mezi podobnými kamarádkami, které Kelly odmítla jmenovat, je jedna osmnáctiletá, která, když se naposledy viděly, "vypadala, jako by měla doslova smrt na jazyku".

Dcera bývalého frontmana skupiny Black Sabbath minulý týden oznámila, že hodlá opustit Los Angeles a pronajmout si dům v rodném Londýně.

Reklama

Související články

Kelly Osbourneová havarovala

Zpěvačka Kelly Osbourneová se opět dostala do problémů. Tentokrát má těžkou hlavu ze svého vozidla, kterým narazila do hydrantu. Informaci přinesl britský...

Kelly Osbourneová se poprala v baru

Zpěvačka a televizní hvězda Kelly Osbourneová se rozvášnila v londýnském baru a stala se zde uplynulý pátek účastnicí bitky. V úterý o tom informoval...

Výběr článků

Načítám