Hlavní obsah

Keith Richards šňupal popel svého otce

Novinky, jky, Novinky, The Daily Mirror

Hvězda skupiny The Rolling Stones se přiznala k velmi šokujícímu drogovému zážitku. Třiašedesátiletý Keith Richars připustil, že šňupal pozůstatky svého otce Berta smíchané s kokainem. Sám uznává, že to byla nejdivnější věc, kterou se kdy pokusil šňupnout. Druhým dechem však dodal, že to šlo dovnitř opravdu skvěle.

Článek

Keith Richards zkusil během svých čtyřiceti let slávy asi už každou nelegální látku. Ale jeho fanoušci budou po jeho nejnovějším přiznání patrně šokováni. Koktejl z popela jeho otce a kokainu je totiž vskutku odpudivou kombinací.

"Nejpodivnější věc, kterou jsem se kdy pokusil šňupnout? Můj otec. Vyšňupal jsem svého otce. Byl po kremaci a já jsem nemohl odolat tomu, abych si trochu nešňupnul," řekl Richards. Dle jeho slov svého činu nelituje. Prý by to jeho otci Bertovi, který zemřel ve čtyřiaosmdesáti letech, nevadilo.

Keith Richards měl se svým otcem téměř dvacet let velmi špatný vztah poté, co se odstěhoval ze společného domova v Darfordu v hrabství Kent, přerušili kontakt. Po dlouhých letech se však usmířili a jeho otec Bert mu pomohl vychovat dceru Angelu. Na tu neměl totiž Keith Richards vzhledem ke koncertování čas. Poslední roky se pak snažili trávit otec se synem spolu.

Bert Richards zemřel v roce 2000, kdy také došlo ke Keithově nejujetější eskapádě. Mezi další známé patří rok 1977, kdy byl v jednom torontském hotelu přistižen s 22 gramy kokainu a jen těsně unikl vězení. Naposledy o sobě dal vědět v roce 2006, kdy v drogovém opojení spadl ze stromu a nemohl kvůli zranění ruky koncertovat.

Reklama

Související témata:

Související články

Kytarista Rolling Stones nespadl z palmy

Kytarista hudební skupiny Rolling Stones Keith Richards přiznal, že kokosová palma z které údajně spadl a přivodil si tak zranění hlavy, byla v reálu malý...

Výběr článků

Načítám