Hlavní obsah

Keira Knightleyová randí s bývalým přítelem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britská herečka Keira Knightleyová rozvířila spekulace, že se vrátila ke svému bývalému příteli, modelovi Jamiemu Dornanovi. Jejich údajný vztah byl zdokumentován fotografiemi, informoval internetový server Teen Today.

Článek

Milenci byli počátkem týdne spatřeni, jak spolu brouzdají nákupním střediskem v Londýně. Chovali se prý k sobě velice důvěrně a podle očitých svědků si občas drželi i za ruce. Ani jeden z nich však nechtěl vztah potvrdit.

Keira se s Jamiem rozešla letos v srpnu. [celá zpráva] Pak se proslýchalo, že začala chodit s rockerem Kazem Jamesem. Jamie jí však nikdy nepřestal být lhostejný. Už počátkem října se s ním setkala při jednom přátelském rozhovoru, když se náhodně setkali na večírku. Když se model vzdálil, na dámských toaletách pak viditelně rozladěná Keira plakala. "Kde je Jamie? Musím ho nalézt," měla podle očitého svědka pátrat herečka.

Keira hrála například ve snímku Piráti z Karibiku - Prokletí Černé perly.

Reklama

Související témata:

Související články

Keira Knightleyová se rozešla s přítelem

Anglická herečka Keira Knightleyová je opět svobodná. Se svým přítelem, manekýnem Jamiem Dormanem se právě rozešla. Informoval o tom v úterý internetový server...

Knightleyová je prý ráda, že je zase sama

Britská herečka Keira Knightleyová rázně popřela zvěsti, že by se trápila a měla zlomené srdce po nedávném rozchodu s přítelem. Naopak je prý šťastná,...

Výběr článků

Načítám