Hlavní obsah

Když se Bučková dostane do muzikálu, chce v něm hrát i Noid

– Praha
Novinky, Saša Šeflová

Modelka Eliška Bučková (21) se chystá na muzikálový konkurz. V úterý předstoupí před kapelu Elán, která obsazuje role v muzikálu Osmý světadíl. "Dorazí s ní i Noid a když si ji vyberou, bude také usilovat o roli," prozradil Novinkám mluvčí divadla Kalich Jaroslav Panenka.

Článek

Eliška Bučková už má jeden muzikál za sebou. Měla menší roli služky ve Švejkovi, kterého bez valného úspěchu uvádělo divadlo Hybernia. Znovu ji ke zpívání přivedl její nový partner, rocker Václav Noid Bárta. Už spolu nazpívali i duet. "Eliška je velmi talentovaná a má krásnou barvu hlasu," řekl Novinkám Noid.

Původně chtěl pro svoji lásku sám něco napsat, stejně jako to bylo s exmanželkou Lucií Bílou, pro niž složil muzikál Němcová. "Ještě jsem na to ale nenašel čas, vysvětlil Noid, který vystupuje se svojí novou kapelou a k tomu má role v Jesus Christ Superstar v Hudebním divadle v Karlíně a Robinu Hoodovi právě v pražském Kalichu. Tam se bude hrát i Osmý světadíl z pera kapely Elán.

"První veřejný konkurz je v úterý. Nejdříve zájemci zazpívají sólovou písničku, pak předstoupí před členy skupiny Elán," upřesnil Jaroslav Panenka. "Noid ohlásil, že dorazí s Eliškou, a když se jí dobře povede, tak bude také usilovat o roli," upřesnil.

Reklama

Související články

Noid se nastěhoval k Bučkové

Vztah zpěváka Václava Noida Bárty a České Miss 2008 Elišky Bučkové je vážnější, než se mohlo zdát. Novinkám se podařilo zjistit, že tento pár spolu žije, a to...

Výběr článků

Načítám