Hlavní obsah

Když se Avril Lavigneová opije, běhá po ulicích nahá

– NEW YORK
Novinky, Famous

Zpěvačka Avril Lavigneová se nesmí opíjet. Když si totiž přihne, strhá ze sebe oblečení a začne běhat po okolí nahá. Jenže je bohužel při tom tak hlučná, že na ni brzy konzervativní Američané volají policii.

Článek

"Jsem už známá tím, že běhám nahá po okolí, když jsem opilá. Jednou jsem popíjela whiskey a byla jsem tak hlučná, že někdo zavolal policii. Mám v sobě jednu stránku, která je trochu zločincem a dostává mě do potíží. Ráda se napiju a pařím a říkám, co si myslím. Ale když se uklidním, jsem dobrý člověk a vědomě bych nikomu neublížila," tvrdí dvaadvacetiletá Kanaďanka.

Manželka rockera Derycka Whibleyho, s nímž žije na newyorském Manhattanu, by se však střízlivá před kamerou nesvlékla. Nehodlá si pořizovat ani akty, které by použila k propagaci svých alb.

"Image je osobní volba. Raději bych byla vnímána jako já, než pro to, že nic na sobě nemám. Když jsem poprvé začala s hudbou, bylo mi sedmnáct. Nechtěla jsem nosit oblečení, které všichni chtěli, abych nosila. Nosila jsem své tílko a boty Martens a jsem ráda, že jsem to měla, protože jsem se od všech lišila," svěřila zpěvačka magazínu Sunday.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám