Hlavní obsah

Kateřina Macháčková prožila svou moderátorskou premiéru

– Jaroměř
Novinky, Jakub Kynčl

Populární divadelní herečka Kateřina Macháčková, kterou si většina televizních diváků pamatuje ze seriálu Život na zámku prožila na počátku víkendu svou moderátorskou premiéru. V Jaroměři moderovala spolu se Zdeňkem Podhůrským charitativní akci na podporu postižených dětí.

Článek

Herečka Kateřina Macháčková svou moderátorskou premiéru zvládla na výbornou a to i navzdory tomu, že se se svým moderátorským kolegou poznala jednu minutu před sedmou hodinou, tedy před začátkem celé show. Přebrepty se jí ale zdárně vyhýbaly, a ona se tak mohla těšit z toho, že si novou roli snad brzy zopakuje.

Během večera vystoupila plejáda známých osobností jako je Věra Martinová se sestrou Lenkou, po rozchodu smutný přesmutný Ondřej Ruml, který se snažil rozptýlit vtipkováním s Leonou Černou. Dále nechyběly ani Jitka Zelenková, Petra Černocká či sestra modelky Taťány Kuchařové Livie.

:. Ondřej Ruml nevypadal ani trochu zdravě...

FOTO: archiv

Zdeněk Podhůrský dostal na závěr večera od České Miss Ivety Lutovské a I. vicemiss Terezy Budkové dort ke svým jubilejním padesátým narozeninám. Že ale ten čas docela letí, zřejmě v náruší své mladé přítelkyně příliš ani neregistruje.

:. Na charitativním večírku nechyběla ani Česká Miss Iveta Lutovská

FOTO: archiv

Večer pro dobrou věc se v divadle v Jaroměři uskutečnil již podeváté. "Akce nebyla až tak dlouhá jako v předcházejících letech, ale za to byla velmi kvalitní a jsem velmi spokojen. Proto mohu potvrdit, že se příští rok uskuteční jubilejní desátý ročník," řekl s úsměvem organizátor akce David Novotný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám