Hlavní obsah

Kate Winsletová by se od DiCapria nechala i zbít, kdyby to pomohlo filmu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kate Winsletová má ke svému hereckému partnerovi Leonardovi DiCapriovi z filmů Titanic nebo Nouzový východ velmi blízko. Tak blízko, že by jej s radostí nechala, aby jí na scéně i fyzicky ublížil.

Článek

Tento hvězdný pár se poprvé sešel při natáčení kasovního trháku Titanic v roce 1997. Podruhé je společně obsadil ve svém novém filmu Nouzový východ režisér a manžel Kate Winsletové Sam Mendes.

Herecké přátelství

Winsletovou pojí s DiCapriem i mimo filmová plátna "vzácné přátelství". A tvrdí, že by s ním šla s radostí i do extrémů, aby natočili perfektní film. "Když jsme natáčeli těžké scény, vytvořili jsme si i svůj vlastní tajný jazyk," řekla Winsletová magazínu OK.

"S tím, co máme za sebou, bychom mohli udělat cokoliv, aniž bychom se cítili hloupě. Dokonce bych Leovi dovolila, aby mě fyzicky napadl, pokud by to mělo pomoci scénu vylepšit. A vím, že on to cítí stejně," konstatovala Kate. "Pokud bychom tento vzácný vztah neměli, myslím, že bychom nebyli schopni ukázat na plátně takovou tu chemii," dodala filmová hvězda.

Film The Reader

Britská herečka získala ocenění kritiků za portrét dozorkyně z nacistického koncentračního tábora, která měla románek s patnáctiletým chlapcem. Po natočení filmu The Reader však přiznala, že byla zprvu vyděšená, že by měla ztvárnit tak složitou postavu.

"Ze začátku to bylo přímo děsivé, protože jsem neměla ve svém životě nic, v čem bych se s ní mohla srovnávat. Říkala jsem si, jestli na to vůbec mám. Ale potom si říkám: ‚Kate, přestaň blbnout'," prozradila své počáteční pocity. "I když jsem ji neměla ráda, musela jsem ji nějak pochopit," uzavřela Winsletová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám