Hlavní obsah

Kate Mossová získává důvěru módního světa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britská topmodelka Kate Mossová po skandálu s drogami jde opět do sebe. A začínají si toho všimat módní společnosti, které si chce získat na svou stranu. Jako první do ní vložil důvěru italský návrhář Roberto Cavalli.

Článek

Jednatřicetiletá Mossová právě dofotila kolekci snímků pro Cavalliho. Fotografie byly pořízeny na španělském ostrově Ibiza.

"Kate byla naprosto fantastická. Myslím, že lidé budou těmito snímky naprosto uneseni. Je zpátky v práci a dělá to, co umí nejlépe. Jako vždy je profesionální," vychválil modelku Cavelli.

Přitom ještě před pár týdny byla kariéra Mossové na zhroucení. Po zveřejnění snímků, jak šňupe kokain, s ní módní společnosti HM, Chanel Burberry a H Stern rozvázaly lukrativní kontrakty.

Modelka pak podstoupila krátkou odvykací kúru.

Reklama

Související témata:

Související články

Mossovou v kampani vystřídá neznámá modelka

Švédská společnost HM, která uzavřela smlouvu na kampaň s britskou topmodelkou Kate Mossovou, v úterý oznámila, že ji vymění. Za náhradnici byla vybrána...

Kate Mossová ukončila odvykací kúru

Britská topmodelka Kate Mossová již ukončila detoxikační program, kterému se podrobila poté, co vyšlo najevo, že je závislá na kokainu. Na klinice ve Spojených...

Výběr článků

Načítám