Hlavní obsah

Kate Mossová vydraží své nahé fotografie

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Nahé fotografie Kate Mossové budou příští měsíc tahákem jedné z londýnských aukcí. Odhadovaná cena dvou nejdražších se pohybuje kolem čtyřiceti tisíc dolarů, což je v přepočtu něco přes 800 tisíc korun. Několik obrazů se stane obětí dražebního kladívka v aukčním domě Christie's.

Článek

Jedna fotografie, pořízená Irvingem Pennem v roce 1996, zobrazuje sedící nahou Kate ze strany. Její cena by se mohla podle odhadů vyšplhat na dvaadvacet tisíc liber. Druhý fotoobraz od Alberta Watsona je oceněn na patnáct tisíc.

K mání bude také slavný snímek Corinne Dayové, na níž je Kate pouhých šestnáct. Na další z fotek, již pořídila Dayová v rámci focení pro magazín Vogue v době, kdy bylo Kate devatenáct, je modelka ve spodním prádle a růžové vestičce obklopená světly. Ta by se mohla prodat za 300 tisíc korun.

Žhavým tahákem je rovněž šest snímků pořízených Chuckem Closem, ty zobrazují Kate bez make-upu, jejich hodnota je zhruba 700 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Kate Mossová: z módní ikony terčem kritiky

Britská supermodelka Kate Mossová, dlouho považovaná za módní ikonu, se nyní stává předmětem kritiky ze strany médií. A to nejen těch bulvárních,...

Výběr článků

Načítám