Hlavní obsah

Kate Mossová vydá autobiografii

LONDÝN

Topmodelka Kate Mossová podepsala smlouvu ve výši 1,8 miliónu dolarů na prodej práv na svou autobiografii. K jejímu vydání ji přesvědčil zakladatel britské společnosti Virgin, miliardář sir Richard Branson poté, co modelka loni prožila nejbouřlivější rok své kariéry.

Článek

Britská kráska začala počátkem roku 2005 chodit s rockerem Petem Dohertym, který se nikdy netajil svou závislostí na drogách, a její pohádkový svět se zhroutil, když byly v září v britském tisku zveřejněny fotografie, jak sama šňupá kokain.

"Richard a Kate se dohodli, že vydají její autobiografii. To je pro ni šance, aby události vyložila ze svého pohledu," prohlásil Bransonův tiskový mluvčí.

Zachránila si kariéru

Mossové se nakonec podařilo zachránit si kariéru jedné z nejžádanějších modelek světa, nadále jí však po návratu do Británie hrozí policejní vyšetřování kvůli zneužívání drog.

Reklama

Související témata:

Související články

Pete Doherty: nemůžu mít drogy i Kate

Muzikant Pete Doherty si musel připustit, že se bude muset poprat se svou závislostí na drogách, pokud chce, aby se k němu jeho bývalá přítelkyně, modelka Kate...

Kate Mossová má novou lásku

Modelka Kate Mossová má nového přítele. Jmenuje se Jamie, a je mu teprve dvacet let. Je tedy o 11 let mladší než slavná modelka.

Výběr článků

Načítám