Hlavní obsah

Kapela malých dětí okouzlila svět svým pojetím Metalliky

Novinky, Jakub Kynčl

S hudbou se musí začít odmala a talent se musí rozvíjet. Pravdou je, že pokud je dětem zhruba osm let, vystoupí na Bucklebury Beer Festival a video z jejich koncertu následně obletí svět, mají slušnou šanci v hudební branži uspět. Jejich poslední hudební video vidělo za týden přes milión lidí. Seznamte se s Mini Bandem.

Článek

Tuto sestavu si zapamatujte. Osmiletí Kieran Fell, Harry Jackson, Zoe Thomson a Harrison Read jako hlavní zpěvák s desetiletým bubeníkem Charliem Emmonsem a stejně starým Archiem Zolotuhinem na basové kytaře budou totiž možná už za deset let okupovat první místa hudebních hitparád.

Sice je pravděpodobné, že se tato skupina neudrží ve stejné sestavě, ale existuje pořádná šance, že o některých členech kapely z Thatchamu v hrabství Berkshire ještě uslyšíme. Už v současné době se totiž dětské hudební uskupení účastní jednoho koncertu za druhým.

Jejich běžný hudební set se sestává ze skladeb Knights Of Cydonia od Muse, Fly Away od Lennyho Kravitze, The Middle od Jimmy Eat World a většinou nechybí ani Dani California od Red Hot Chili Peppers.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám