Hlavní obsah

Kamera spadla z letadla k praseti. Podívejte se, co natočila

Novinky, vps

Dlouhých osm měsíců údajně ležela v ohradě pro prasata kamera, která předtím vypadla z letadla. Data na paměťové kartě pád i následný pobyt v bahně přežila, k dispozici je tak video, které zachycuje, co se vlastně stalo.

BEZ KOMENTÁŘE: Zvědavé prase šlo kameru prozkoumat hned po jejím dopadu

 
Článek

Video zachycuje moment, kdy kamera vypadla pasažérovi letadla z ruky. Při následném pádu vypadaly záběry až psychedelicky – počet snímků, na který kamera natáčela, totiž nestačil na rychlost pádu.

Poté, co kamera dopadla do ohrady, se k ní ihned přihnalo prase a začalo zkoumat, zda náhodou z nebe nespadla předčasná svačina.

„Kamera spadla z letadla parašutistů a přistála na mém pozemku v ohradě pro prasata. Našla jsem ji o osm měsíců později a zhlédla tohle video,“ napsala v popisu videa Mia Munselleová, která záběry nahrála na internet.

Během tří dní si video přehrálo přes milión uživatelů. Nabízí se tak otázka, zda se nejedná o uměle vytvořené virální video výrobce kamery GoPro. Skeptičtí diváci poukazují především na fakt, že se kamera po pádu nerozbila a že přistála čočkou nahoru.

Reklama

Výběr článků

Načítám