Hlavní obsah

Kalendář s Kylie v nedbalkách je trhák

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Kalendář s názvem "2004 Love Kylie", který nafotila populární zpěvačka Kylie Minogue, se podle firmy Danilo stal bestsellerem mezi výtisky pro letošní rok. Prozatím není známo, v jakém nákladu se prodal. Faktem zůstává, že sexy Australanka letos zkrátka zvítězila na celé čáře.

Foto: Magistrát města Plzně

V minulosti cenu získal také Ing. arch. Karel Hanzlík za architektonický návrh areálu 6th RIVER – Plzeňského vědecko technologického parku.

Článek

"Kylie Minogue je skutečný nezmar. Její kalendáře jdou na dračku každoročně, letos ale předčila očekávání všech," uvedl zástupce nakladatelství.

Může za to zřejmě výběr fotografií, které se v kalendáři objevují. Jedná se totiž o sérii snímků, na nichž je Kylie pouze ve spodním prádle, které pětatřicetiletá zpěvačka sama uvedla na trh.

"Jedná se o dámské spodní prádlo, které nese její jméno. Kylie je prodejem kalendáře opravdu nadšená. Všem svým fanouškům děkuje, že si ji pozvali do pokojů na celý dlouhý rok," řekla zpěvaččina tisková mluvčí.  

Kylie mění image

Kylie se podle zástupců nakladatelství Danilo umísťuje na předních příčkách v prodeji kalendářů pravidelně.

Jestli se podaří zpěvačce zabodovat i s kalendářem na rok 2005, je ve hvězdách. Před několika týdny totiž oznámila, že již nehodlá ukazovat na odiv svůj zadeček a jednou provždy jej skryje pod méně vyzývavé svršky.

Reklama

Související témata:

Související články

Kylie vymění šortky za kostým

Australská zpěvačka Kylie Minogueová, která své vnady ukazuje při každé příležitosti, jde pravděpodobně do sebe. Uvažuje o změně svého sexy vzhledu, kteří...

Kylie Minogue není schopna se sama najíst

Dost již bylo napsáno o hvězdných manýrech, přesto si hollywoodské star neustále vymýšlejí další perličky, aby bylo čemu se podivovat. Rozpustilá Kylie Minogue...

Výběr článků

Načítám