Hlavní obsah

Kachna hledá lásku přes inzerát, chystá se romantická večeře

Novinky, nčs

I kachny potřebují spřízněnou duši. Poté, co před několika týdny rys zaútočil na hejno kachen v americkém státě Maine, zůstala kachna Yellow dočista osamělá. Její majitel se tak rozhodl, že své kachně najde společnost formou inzerátu. A zdá se, že nápad funguje.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Yellow se po smrti svého partnera uchýlila k držení smutku a její majitel se tak rozhodl, že kachně sežene náhradu. Jednatřicetiletý Chris Morris z městečka Blue Hill tak vytvořil minulý týden inzerát, který umístil na místní nástěnku.

„Kachna hledá kačera,” stojí v úvodu inzerátu. „Osamělá kachna hledá nový protějšek. Její partner nedávno zahynul. Pouze seriózní nabídky,” píše se dále v inzerátu, který je doprovázen i autentickou ilustrací a emailovým kontaktem.

Romantická večeře

A zdá se, že snaha nese svoje ovoce. Morrisovi se totiž ozval Sadie Greene, jenž chová kachny a má rovněž kačera, který by o seznámení s Yellow mohl mít zájem.

„Kachny jsou jedním z druhů, kteří po smrti partnera truchlí, ale zároveň si dokáží najít náhradu. Budeme tedy zvědaví, co ze setkání vzejde,” řekl dvaatřicetiletý farmář Greene.

Oba muži nyní plánují kachní rande. „Yellow má nejradši pojídání slimáků, takže pro ně možná připravíme romantickou večeři v soukromí a uvidíme,” dodal Morris.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám