Hlavní obsah

Justin Timberlake se Britney pomstí

Novinky, Korzo/Plus
LOS ANGELES

Zpěvák Justin Timberlake, někdejší snoubenec Britney Spearsové, která se v sobotu vdala, se rozhodl, že ji vymáchá v té nejhorší špíně. Nástrojem msty se pravděpodobně stane autobiografie, kterou hodlá zpěvák co nejdříve napsat.

Foto: Adam Halmoši
Článek

Kniha zřejmě půjde na dračku, protože bude obsahovat nechutné detaily z intimního života milenců, kteří se rozešli ve zlém. Jak již Justin slíbil vydavateli, převypráví příběh jejich dvouletého vztahu i následujícího odloučení bez jakéhokoli přikrašlování a bez servítků.

Odhalila jeho velikost

O tom, že si smlsne hlavně na údajných i skutečných nevěrách Spearsové, nikdo nepochybuje. Zlobu, která ho vede k tomuto kroku, přitom v žádném případě nevyvolaly její zálety, ale vypučela z potupení jeho mužnosti, respektive velikosti Justinova pohlavního orgánu, která Britneiným přičiněním vešla ve všeobecnou známost.

.: Britney Spearsová v minulosti Timberlake pomluvila, teď je řada na Justinovi.

A proto zřejmě na jeho rozhodnutí nic nezmění ani fakt, že svatba Spearsové a Alexandera byla žert, který zašel příliš daleko. Novomanželé už prý podepsali dohodu o zrušení svatby.

Reklama

Související články

Justin Timberlake si Eltona Johna nezahraje

Pro chystaný životopisný film o Eltonu Johnovi se budou muset producenti poohlédnout po novém představiteli hlavní role. Původně si měl britského zpěváka...

Výběr článků

Načítám