Hlavní obsah

Joey z Přátel bude tatínkem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Do herecké rodiny seriálu Přátelé přibude další přírůstek. Pár měsíců po Courteney Cox-Arquettové oznámil tuto radostnou novinu i Matt LeBlanc. V květnu se oženil a v půlce března se stane tatínkem.

Foto: Martin Bílek

Ilustrační foto

Článek

Pro šestatřicetiletého představitele Joeyho Tribbianiho to bude první dítě, zatímco jeho žena Melissa už má dvě z předchozího manželství. O šťastné události informoval hercův agent, Joe Libonati.

Bezdětnými tedy zůstávají už jenom tři. Jennifer Anistonová, která v poslední u nás vysílané sérii coby Rachel porodila, si musí na vlastní miminko počkat do té doby, než skončí s natáčením Přátel. Smlouva ji zavazuje před koncem poslední řady neotěhotnět. David Schwimmer, který je v seriálu v roli Rosse otcem dvojnásobným, ve skutečnosti ještě dítě nemá. Otcem není ani Matthew Perry alias Chandler.

První ze všech přátel se matkou stala Lisa Kudrowová. V době, kdy čekala svého syna Juliana, její postava Phoebe nosila v seriálu trojčata svého bratra. Představitelka Moniky, Courteney Cox - Arquettová, oznámila na konci dubna, že je opět těhotná. Předtím dvakrát potratila, a tak se nechtěla příliš radovat. Pokud šlo všechno dobře, měla by teď být v osmém měsíci.

Přátele zpět na obrazovce ČT

Čeští diváci se na obrazovkách s Přáteli mohou po několikaměsíční pauze opět shledat dnes vpodvečer. Seriál bude vysílán ve svém tradičním čase, v úterý v 18.25 na ČT 1. A je jistě na co se těšit. V zatím posledním odvysílaném díle jsme totiž přátele zanechali ve chvíli, kdy Rachel přijala nabídku k sňatku od Joeyeho, který ji o ruku tentokrát nežádal. To měl v úmyslu otec jejího dítěte, Ross.

Anketa

Sledujete seriál Přátelé?
ano, jsem velkým fanouškem
79,7 %
ano, občas
11,9 %
ne
8,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 118 čtenářů.

Reklama

Související články

Monica z Přátel čeká první miminko

Osmatřicetiletá herečka Courteney Coxová - Arquettová, známá především postavou Moniky z kultovního seriálu Přátelé, čeká své první dítě. Herečka, která...

Joey z Přátel se oženil na Havaji

Představitel Joeyho z televizního seriálu Přátelé, Matt LeBlanc, si v sobotu na Havaji vzal svou dlouholetou snoubenku a bývalou modelku Melissu McKnightovou....

Výběr článků

Načítám