Hlavní obsah

Jitka Kocurová je proti liposukci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Modelka Jitka Kocurová žije sice se svým novým přítelem, fotbalistou Alešem Chvalovským na Kypru, ale často létá do Prahy. Zde se připravuje na moderování finálového večera Miss Junior České republiky. Ačkoliv mladým dívkám by doporučila přirozený vzhled, sama si nechala zvětšit poprsí.

Článek

"Já jsem jedině proti liposukci, proti tomu, aby si někdo nechával vycucávat tuk z těla. S tloušťkou se dá dělat spousta věcí i přirozenou cestou. Je něco jiného, když má člověk nějaký handicap, třeba křivý nos, tak proč by si ho nenechal srovnat. Když má odstávající uši, tak proč si je nenechal přišít? Život je jen jeden, není důvod se trápit," uvedla Kocurová.

"U mladých dívek jsem ale zásadně proti velkému líčení. Těm by měly stačit základní věci - korektor okolo očí, řasenka a jelení lůj na ústa. I dívky by měly pečovat o svou pleť, o nehty, nepřehánět to s barvami a ani s dietami," poradila první vicemiss ČR 1999.

Běhá ráda u moře

"A měly by více sportovat. Myslím si, že současná děvčata se málo hýbou. Líbí se mi, že Miss Junior má jiný pohled na výběr dívek než ostatní soutěže krásy. U Miss Junior nezáleží na výšce a dívky ani nemusejí být vyhublé. Naopak, soutěž je vedena i proti anorexii. Prosazuje, že být úspěšnou modelkou neznamená být hubenou, ale mít osobní charisma," přiblížila

Sportu se Jitka věnuje ráda. Především běhá, ale nejraději u moře. "Tady v Česku tolik času na sportování nemám. Nejvíce běhám na Kypru. Protože je ve dne většinou příliš horko, nechávám pohyb na ráno a večer. Už mám takovou krásnou cestičku podél pobřeží a hlavně dýchám ten božský vzduch."

Anketa

Podstoupili byste liposukci?
Ano
48,1 %
Ne
51,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 322 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Jitka Kocurová bude relaxovat v exotice

Modelka Jitka Kocurová se v těchto dnech chystá na exotickou cestu do Dominikánské republiky, kde hodlá hlavně relaxovat. Kromě toho ji také čeká focení...

Výběr článků

Načítám