Hlavní obsah

Jitka Kocurová bude relaxovat v exotice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Modelka Jitka Kocurová se v těchto dnech chystá na exotickou cestu do Dominikánské republiky, kde hodlá hlavně relaxovat. Kromě toho ji také čeká focení katalogu s koženou módou.

Foto: David Veselík

Příjezd expedice do Prahy.

Článek

"Vůči kůži nemám vůbec předsudky. Do kůže se lidé odívali už odpradávna, to je zkrátka život," konstatovala Kocurová.

"Samozřejmě něco jiného by to bylo v případě, pokud by šlo o zabíjení zvířecích druhů ohrožených vyhynutím. Za normálních podmínek mi to nevadí," dodala.

Návrat do exotiky

Myšlenky Kocurové se nyní upínají nejvíce k připravované cestě do Dominikánské republiky. V oblasti nebude poprvé.

"Mým prvním výletem do Karibiku byla Kuba. Bylo to tehdy senzační, takže se tam strašně ráda vracím. Bála jsem se, že už se do těch míst nikdy nepodívám, a vidíte, už tam budu potřetí," usmála se modelka.

Kocurová chce v dalekých krajích především odpočívat, zároveň se prý zaměří na přípravu malého překvapení pro své příznivce. "Budu fotit kalendář na příští rok, snad se bude líbit," prozradila Jitka.

Reklama

Související témata:

Související články

Modelka Jitka Kocurová miluje herectví

Modelka Jitka Kocurová si již delší dobu pohrává s hereckou oblastí. Poté, co se vrhla na moderování pořadu Prima jízda, se v současnosti na obrazovkách...

Výběr článků

Načítám