Hlavní obsah

Jíst živou chobotnici se vloggerce krutě vymstilo

Novinky, zkr
Lien-jün-kang

Čínská vloggerka chtěla šokovat své fanoušky, a tak se rozhodla, že bude živě vysílat, jak pojídá zaživa chobotnici. Té se to ale evidentně nezamlouvalo, přisála se dívce na obličej a nechtěla ji pustit. Mladá Číňanka nakonec za záběry, na kterých řve hrůzou, sklidila zejména posměch, píše server listu The Mirror.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Dívka řvala hrůzou, chobotnice ji nechtěla pustitVideo: AP

 
Článek

Dívka z čínského Lien-jün-kangu, která provozuje svůj blog s názvem Seaside Girl Little Seven, si v březnu sedla před kameru s živou chobotnicí s tím, že ji před zraky diváků spořádá. To se však spletla. Mořská potvora se začala bránit, a to dost intenzivně, soudě alespoň podle křiku vloggerky.

Po chvíli se Číňance podařilo přisáté zvíře z obličeje strhnout, chobotnice jí ale nechala na tváři krvavé zranění. Lidé však s dívkou neměli nejmenší slitování. „Zaslouží si to, zkoušela sníst chobotnici a ta zase zkoušela sníst ji,“ napsal v komentářích jeden z diváků. „Oko za oko, zub za zub,“ dodal další.

I přes nepříjemný zážitek a vlnu negativních reakcí se vloggerka nechala slyšet, že bude pokus opakovat a v dalším videu živou chobotnici opravdu sní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám