Hlavní obsah

Jiřina Jirásková chce mít ze psa módní ikonu: koupila mu ručně vyšívané tričko

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Herečka Jiřina Jirásková se po vleklých zdravotních problémech konečně zase směje. Pomáhá jí i její devítiměsíční fenka francouzského buldočka Amálka. Jiráková se cítí lépe, a tak vyrazila psímu miláčkovi koupit pláštěnku do deště a pořídila mu také ručně vyšívané tričko.

Článek

Do psího obchodu dorazila Jiřina Jirásková se svou nejbližší přítelkyní, paní Alenou.  „S Alenkou se střídáme v hlídání, a vždy když jedna z nás odchází z domova, tak Amálka smutně leží u dveří a stýská se jí," prozradila Jiřina Jirásková důvod, proč jsou s Alenou prakticky neustále spolu. Rozdělí je vždy jen práce.

V psím obchodě pořídila Jirásková své psí slečně červenou pláštěnku a originální tričko.  "Pláštěnku, abychom mohly vyrazit do přírody i za deště, a vyšívané tričko, aby v parku byla největší fešanda," smála se Jirásková.

A aby Amálka byla dokonalou módní ikonou, herečka jí pořídila i stylové červené kšíry. “Kšíry jsou pro ní lepší než obojek. Může se do nich hezky opřít a nic ji neškrtí,“ pochvalovala si Jiřina Jirásková. "Už jí chybějí jen botičky a sluneční brýle," dodala se smíchem herečka. Nákup těchto věcí ale rozhodně neplánuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám