Hlavní obsah

Jim Carrey chce Zellwegerovou zpátky

Novinky, Korzo/P
HOLLYWOOD

Hollywoodský komik Jim Carrey se již několik měsíců snaží, aby se k němu vrátila jeho bývalá snoubenka, herečka Renée Zellwegerová. Poslední jeho snahy se však opět minuly účinkem, tentokrát kvůli rockerovi Jacku Whiteovi. Herec se však nehodlá lehce vzdát a prohlásil, že použije všech triků, které zná.

Foto: Zlínský zámek o.p.s.
Článek

"Nenechám si Renée jen tak upláchnout. Myslím, že jsem byl na dobré cestě, jak její srdce opět přimět, aby mě milovalo. A budu pokračovat," prohlásil Carrey.

Dvaačtyřicetiletý komik se tedy snaží znovu oživit milostný vztah s oscarovou kráskou prostřednictvím každodenních dlouhých "přátelských" rozhovorů po telefonu.

Vysoké účty 

"Tajemství našeho vztahu se skrývá za obrovskými telefonními účty a nespočtem emailových zpráv. Webovou kameru jsem ještě nezkusila, ale myslím, že se tomu časem nevyhnu," zažertovala Renée, která se naposledy objevila ve filmu Návrat do Cold Mountain.

"Vím, že si to Jim neustále nepřipouští, ale s jejich vztahem je nadobro konec. Renée nevidí jediný důvod, proč by se k němu měla vracet. On si to ale nenechá vysvětlit," uvedla hereččina přítelkyně.

Jim Carrey se s Renée Zellwegerovou poznal při natáčení snímku Já, mé druhé já a Irena v roce 1999. Jejich vztah trval pouze rok, Jim se však s rozchodem nemůže smířit.

Reklama

Související témata:

Související články

Zellwegerová chce randit s princem Williamem

Herečka Renée Zellwegerová přiznala svou slabost pro královskou rodinu. Nejvíce si prý váží prince Williama, s nímž by se ráda osobně setkala. Informaci...

Zellwegerová věří, že letos dostane Oscara

Herečka Renée Zellwegerová se už nemůže dočkat letošního předávání prestižních filmových oscarových cen. Pevně totiž věří, že se na ni usměje štěstí a získá...

Výběr článků

Načítám