Hlavní obsah

Jennifer Lopezová prý přebrala milence

LOS ANGELES

Dayanara Torresová, bývalá manželka latinskoamerického zpěváka Marca Anthonyho, který je současným partnerem Jennifer Lopezové, obvinila herečku, že se musela rozvést právě kvůli ní. Informaci přinesl internetový server Teen Hollywood.

Foto: Petr Mráček

José Carreras a Vanessa Mae

Článek

Torresová, bývalá Miss Univers, se poprvé veřejně vyjádřila ke vztahu, který její exmanžel Anthony s Lopezovou udržuje od letošního února. 

Ještě slzy uroní

V nedávném rozhovoru, během kterého se jí novináři ptali na důvod lednového manželského rozpadu, propukla dokonce v pláč.

"Uronila jsem kvůli této situaci mnoho slz," prohlásila Torresová, "pokud je to skutečně pravda, ještě jich mnoho uroním."

Modelka zároveň popřela původní spekulace, že by se rozvedla kvůli servírce Elizabeth Leyvové z Miami, s níž se Marc zapletl a údajně s ní zplodil i dítě.

Reklama

Související témata:

Související články

Jennifer Lopezová je rozchodem zdrcena

Holywoodská hvězda Jennifer Lopezová, která se letos v lednu definitivně rozešla se svým snoubencem Benem Affleckem, je odloučením naprosto zdrcena a v koutku...

Lopezová si už našla za Afflecka náhradu

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová, která letos po osmnácti měsíční známosti dala poslední sbohem herci Benu Affleckovi, dlouho bez partnera nevydržela....

Výběr článků

Načítám