Hlavní obsah

Jennifer Anistonová zřejmě podvádí Pitta

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Uvolněná atmosféra, která panovala na letošním ročníku Berlinale, údajně narušila harmonický vztah mezi Jennifer Anistonovou (34) a Bradem Pittem (40), označovanými za ideální hollywoodský pár. Během pobytu prý hvězda seriálu Přátelé a její herecký kolega Ben Stiller (39) nijak neskrývali vzájemné sympatie.

Foto: SKP Unitop Sokolov

Daniel Pekuniak (vlevo) vybojoval v kategorii kumite týmů bronz.

Článek

Zatímco Brad Pitt zůstal doma, aby pracoval na projektu produkční firmy, kterou chce společně s manželkou založit, Jennifer odcestovala s Benem Stillerem do metropole nad Sprévou.

"Během natáčení jsme si s Benem užili spoustu legrace," uvedla Jennifer Anistonová na tiskové konferenci.  

Fretka je prý lepší než Jennifer

Skutečnost, že si navzájem skvěle rozumějí, potvrdili ostatně i neformálním chováním při pobytu v Berlíně. Na provokativní otázku, zda během společné práce na snímku mezi nimi nedošlo k milostnému zajiskření, odpověděli oba záporně, ale s ironií.

Ben Stiller dal navíc přítomným novinářům humorně najevo, že raději než o filmování s Jennifer by se bavil o fretce, která byla jeho druhou partnerkou před kamerami.

"Svým vzhledem i chováním mě toto zvířátko doslova fascinovalo," cituje jeho vystoupení německý tisk.

Reklama

Související témata:

Související články

Anistonová: Brad Pitt je v posteli ďábel

Herečka Jennifer Anistonová, představitelka role Rachel v seriálu Přátelé, se se svým manželem, rovněž hercem, Bradem Pittem rozhodně nenudí. Prozradila,...

Výběr článků

Načítám