Hlavní obsah

Jennifer Anistonová si nechala udělat plastiku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BEVERLY HILLS

Americká herečka Jennifer Anistonová je další slavnou osobností, která podlehla lákadlu omlazující chirurgie. Zákrok podstoupila na klinice estetické chirurgie v Beverly Hills. Napsal to britský deník The Sun.

Foto: Radim Kašpar

Basketbal Olomouc X Sokol Pražský

Článek

Operace Anistonové podle listu trvala celých pět hodin a konala se na prestižní klinice Lasky.

Herečku zachytil fotograf deníku, jak kolem poledne vstoupila zadním vchodem do nemocnice, aby unikla zrakům veřejnosti. Prý se velice bála, aby ji nikdo nepoznal.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Zvažujete plastickou chirurgii?

Stejnými dveřmi po zákroku opět vyšla a odebrala se do soukromé rezidence, aby si tam odpočinula.

Krasavice chce být ještě krásnější

Herečka, která se proslavila v oblíbeném televizním seriálu Přátelé, si vybrala stejné zdravotnické zařízení jako loni její manžel, herec Brad Pitt.

The Sun se podivuje nad nutností chirurgického zákroku u herečky, která je považována za jednu z nejkrásnějších žen hollywoodského světa.

Klinika Lasky je v Beverly Hills jednou z nejproslulejších nemocnic, která se zaměřuje hlavně na plastické operace, péči o pleť, laserové zákroky a aplikaci kolagenových injekcí.

Anketa

Zvažujete plastickou chirurgii?
Ano
38,7 %
Ne
61,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 395 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Jennifer Anistonová nesnáší hezouny

Herečka Jennifer Anistonová nikdy netoužila po mužských typech, po kterých by šílela většina žen. Představitelku Rachel ze seriálu Přátelé přitahují spíše...

Jennifer Anistonová se do televize nevrátí

Herečka Jennifer Anistonová, kterou proslavila role Rachel z Přátel, vyvrátila domněnky, že by se po skončení populárního seriálu co nejdříve vrátila...

Jennifer Anistonová je nejhezčí tváří roku

Herečka Jennifer Anistonová, která zazářila v oblíbeném seriálu Přátelé, získala titul nejhezčí ženy roku 2004. Vyplývá to z patnáctého ročníku průzkumu...

Výběr článků

Načítám