Hlavní obsah

Janetino odhalené ňadro zavinilo změny ve vysílání Grammy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Pravé ňadro Janet Jacksonové nepřestává vyvolávat rozruch a vede k zásadním rozhodnutím různých amerických televizí, aby předešly dalším pobuřujícím skandálům. Kvůli odhalení při nedělním vystoupení zpěvačky na finálovém utkání zámořské ligy amerického fotbalu (NFL) v Houstonu nastanou i změny v nedělním přenosu udílení cen letošního 46. ročníku Grammy Awards.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

Televizní kanál CBS, který tradičně zajišťuje přímý přenos prestižní hudební soutěže Grammy Awards, letošní udílení hodlá vysílat s několikavteřinovým zpožděním, aby se případné nestoudné scény podařilo z přenosu včas stáhnout.    

Televize v USA táhnou proti hanbatým scénám

Televizní stanice ABC, která letos koncem února bude vysílat přenos z předávání filmových Oscarů, také potvrdila, že vysílání projde určitými změnami, které by pomohly zabránit podobným nepatřičnostem.

Americký televizní kanál NBC se rovněž přidává k puritánskému tažení. Jeho představitelé oznámili, že vystřihnou jednu krátkou  scénu z epizody seriálu Pohotovost, která by též mohla pobouřit diváky a jež se bude vysílat ve čtvrtek. V díle totiž figuruje postava pacientky, která při vyšetření odhaluje svou hruď. Přestože se zástupci NBC domnívají, že scéna je přiměřená kontextu a původně měla být odvysílána až po půl jedenácté večer, raději ji nakonec vůbec nevypustí na veřejnost. 

Rodina Timberlakeho je v šoku

Justin Timberlake, původce Janetina trapasu, který zpěvačce údajně nechtěně zavadil o kostým, ve středu prohlásil, že jeho rodina byla sexuálním výstupkem šokována. Trvá však na tezi, že chtěl její šaty povolit, aby se zpěvačce odhalila jen část dekoltu, nikoliv celý prs. Podobně se vyjádřila rovněž sama Jacksonová.

Reklama

Související témata:

Související články

Jacksonová: Odhalení ňadra bylo naplánované

Zpěvačka Janet Jacksonová, která při nedělním vystoupení na finálovém utkání zámořské ligy amerického fotbalu (NFL) v Houstonu nedopatřením odhalila své pravé...

Výběr článků

Načítám