Hlavní obsah

Jana Doleželová ve svůj úspěch na Miss World nevěří

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Miss ČR Jana Doleželová se v těchto dnech pilně připravuje na soutěž o titul nejkrásnější dívky světa, jejíž finále se uskuteční 4. prosince. Kromě vybrušování angličtiny už podstoupila nutné očkování, koupila si léky proti malárii a také cestovního průvodce. Ve středu dále s módní návrhářkou dolaďovala róby, které si na Miss World do Číny poveze.

Foto: Na Pasece z.s.,
Článek

"Jsem spokojená, mám šaty ve svých oblíbených barvách bílé a růžové. Chtěla jsem cokoliv, jen ne žlutou," zhodnotila oblečení Doleželová.

Hlavní šaty jsou skutečně rafinované. Materiál je z hedvábného saténu, róba s průstřihy je z kolekce cukrová vata. "Ta kolekce je charakterizována sloganem: 'Víš, jak chutná cukrová vata? Jak si jí dáš do pusy, je tvrdá, ale v puse se rozpustí na cukr.' Ale tak, jak si Jana vydupávala bílé šatičky, tak si je nevydupávala žádná modelka," prozradila Beáta Rajská. Doleželová si na soutěž poveze asi dvacet kusů šatů.

Finále Miss World se zúčastní asi stovka dívek z nejrůznějších koutů světa. Nebude chybět oblíbená promenáda v plavkách a večerních róbách.

Dvaadvacetiletá Doleželová zatím nedokáže odhadnout svou šanci na úspěch. "Neznám konkurenci, tak nemůžu odhadnout svoje šance. Jde hlavně o to dobře reprezentovat, nečekám vítězství," podotkla brunetka z Uničova.

O titul Miss Sport se nebude ucházet

Doleželová se hodlá zúčastnit dílčí soutěže Miss Talent, kvůli které již nyní trénuje skladbu na klavír. Jinému doplňkovému klání Miss Sport se ale na rozdíl od loňské Lucie Váchová, která v něm zabodovala, vyhne. "Chodila jsem sice třikrát týdně plavat, ale nevím, jestli bych to tam užila. Sportuji ráda, ale různě sporty střídám," upřesnila.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Má podle vás Jana Doleželová šanci probojovat se na Miss World do první desítky?

Cesta do Číny bude pro českou královnu krásy první v životě. Jako talisman si s sebou vezme porcelánovou sovičku, kterou jí dal přítel. Ta ji doprovázela již na zkouškách na vysoké škole.

Vše již konzultovala s první vicemiss 2004 Michaelou Wostlovou, která se v půlce října zúčastnila Miss International v Pekingu. "Míša říkala, že jí moc nechutnala čínská strava, takže se docela bojím, ale konzervy si neberu. Sice jsme tím my Češi vyhlášení, ale to pro mě nepřichází v úvahu. Taky říkala, že měla málo volného času. Já bych byla ráda, když už se dostanu do Číny, tak abych taky něco viděla," podotkla Doleželová, která na soutěž odlétá v neděli. Vracet se bude 6. prosince.

Anketa

Má podle vás Jana Doleželová šanci probojovat se na Miss World do první desítky?
Ano, ale titul nezíská
21,8 %
Ano a získá i titul Miss World
7,2 %
Ne
71 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 997 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Lucii Váchové se v Číně nestýská

Letošní královna krásy Lucie Váchová (18) se bude v čínské Sanje spolu se stovkou dalších kandidátek ucházet o titul Miss World. I kdyby ho nakonec...

Výběr článků

Načítám